Despre Noi

Combinand eficienta si discreţia, echipa noastra va face drumul spre / dinspre aeroport cat mai placut si fara stres, veti fii susţinut si insotit de personalul nostru care este la dispozitia dumneavoastra.

Daca o plecare, o sosire sau un zbor de legatura poate fi dezagreabil, noi suntem aici pt a va oferii serviciile noastre de la  A la Z.

Sunteti bineveniti si asistati de la usa aeronavei la usa vehiculului dumneavoastra si vice-versa de personalul nostru calificat.

Noi va oferim servicii personalizate, 24 de ore pe zi / 7 zile pe saptamana, pentru a veni in sprijinul nevoilor de deplasare ale clientelei noastre.

Va asiguram continuitatea in locuri in care astfel de servicii nu pot fi coordonate cu usurinta, atat pe plan intern cat si international.

Lucram cu  sprijinul acordat de agentiile de turism, asistenti personali si manageri, care au reprezentanti si legaturi in marile aeroporturi din intreaga lume, fiind deja familiari cu satisfacerea nevoilor dumneavoastra pe parcursul calatoriei.

 

Angajamentul nostru fata de  clienti

Toti membrii personalului Caneti Vip Services, precum si al companiilor noastre partenere din intreaga lume, sunt dedicate nevoilor clientelei noastre speciale.

 Numarul de solicitari  in crestere este atat dovada  aprecierii clientilor nostrii, cat si increderea in angajamentul nostru fata de acestia.

 Caneti Vip Services va ofera cel mai inalt standard de servicii de orice tip in timpul calatoriilor dumneavoastra.